donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dissabte, 11 de febrer de 2012

SOPAR AGUEDES 2012 "CENTRE CIVIC DE BALÀFIA"

Les dones de l’Associació de Veïns de Balàfia, a través de la Vocalia de la Dona, han celebrat la festivitat de Santa Àgueda amb un sopar que ha servit per reivindicar la igualtat de les dones amb un caire cultural. Així s’ha regalat un llibre a totes les assistents i s’ha ofert un concert de música en viu. La regidora Dolors Arderiu ha assistit a l’àpat que s’ha organitzat amb motiu d’aquesta festivitat, i ha reconegut la tasca que fa el col·lectiu femení dins l’entitat veïnal, amb la Vocalia i l’associació DonaBalàfia.
El sopar, al qual han assistit unes 90 comensals, només ha comptat amb presència femenina i ha inclòs un espectacle d’animació i sortejos amb els obsequis que han aportat les botigues del barri. A més, totes s’han emportat a casa un regal del supermercat Plus, a part del llibre de l’editorial edebé.
Jos Farreny, presidenta de l’associació DonaBalàfia, i la coordinadora de la Vocalia de la Dona, Isabel Sáez, han comentat que la festa es prepara per promoure la cohesió al barri i la incorporació de dones joves al moviment veïnal, perquè l’entitat es mantingui activa.
Durant els mesos de febrer i març, aquestes entitats han programat i participaran en diverses activitats vinculades a la dona, com la taula rodona “Dona i Esport”, diverses conferències o la caminada de les dones “Seu Vella Patrimoni de la Humanitat: 2012 persones ho demanaran al baluard de la Reina”.