donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 27 de febrer del 2012

L'advocada Respon, continuem les Activitats al voltant de la commemoració del 8 de març


L' Ajuntament de Lleida, Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, Casal de la Dona en col.laboració amb Donabalàfia associació i l' AVV Balàfia han portat a terme a la  SALA de Lectura del  CENTRE CIVIC de Balàfia l'activitat  L'advocada Respon : La mediació familiar, social i comunitària: en que consisteix, com se sol·licita i avantatges, a càrrec de la Sra. M. Teresa Minguella.
Les paraules de presentació de la  Presidenta de DonaBalàfia, Sra. Jos Farreny,  el President de l’ associació de Veïns, Sr. Toni Baró i la regidora que ens ha acompanyat, Sra. Rosa Ball,  en representació de l'Ajuntament, han donat pas a l’activitat que ha esdevingut una posta en comú i un alt grau  de participació de les dones allí reunides.
La ponent, Sra.  Minguella, advocada, mediadora familiar i membre de la Comissió de la Mediació Familiar  de  l’ Il·lustre  Col.Iegi  de l’advocacia de Lleida,  ha fet una exposició entenedora,  senzilla i del tot clarificadora pel que fa al tema de la mediació familiar i comunitària i  els avantatges de la seva implementació a la societat. 
Aquest acte ha estat programat dins de les activitats que és realitzaran durant els mesos de febrer i març en commemoració del 8 de març, dia internacional de la Dona, en les nostres associacions, Donabalàfia associació i vocalia de la dona de l' AVV Balàfia. Totes les nostres activitats estan pensades amb l’objectiu de donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes de la nostra societat.