donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 16 de febrer del 2012

Cloenda Exposició CUBA A L'ABAST


Ahir vam cloure  l'exposició fotogràfica CUBA A L'ABAST,  l'acte va comptar amb la Regidora de Drets Civils i Cooperació de La Paeria, na Rosa Ball. La mostra,  una trentena de fotografies de la Capital, Santiago,  i de la  Província, dins del Programa de Sensibilització CUBA I EL BLOQUEIG que compta amb el suport de l' Ajuntament de Lleida. Ens han acompanyat també en aquest acte el President de l' Associació de Veïns, Toni Baró, i la Presidenta de DonaBalàfia associació, Jos Farreny, amén de diferents membres de la Junta de PlataCuba i d'altres Entitats del Barri.
La mostra ha estat acompanyada de nombrós públic, el que esperona als organitzador a dur a terme noves mostres, com pot ser una de pintura duta des de la mateixa Cuba, el que serveix per a poder explicar la situació del bloqueig i les repercusions de la Llei Helms Burton envers la població cubana i d'altres situacions com les dels 5 empresonats als EE.UU. per la defensa del país i la lluita antiterrorista.
Encara sou a temps de visitar-la fins al 23 de febrer !