donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 22 de febrer del 2012

La Caminada de les Dones. La primera de l'any de la Coordinadora Lleida Camina


Les jornades del Lleida Camina han atret a centenars de participants d’arreu de la ciutat i ha centrat el seu desenvolupament en la salut, l’exercici físic, l’oci i la cultura, la sostenibilitat, la qualitat de vida i el plaer de fer camí els diumenges al matí, a més a més aquest any  hi afegim la petició que la Seu Vella sigui Patrimoni de la Humanitat.

Darrerament hem llegit ... és demostra que “la utopia no existeix, que els límits els posem nosaltres i podem afegir que la nostra salut i la nostra qualitat de vida és pot anar construint si s’hi creu”.
Les entitats que integrem la Coordinadora Lleida Camina, convidem a tothom, especialment a les lleidatanes i lleidatans que encara no ho hagin fet, a gaudir de les pròximes caminades de l’any 2012