donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 29 de febrer del 2012

Presentem l'exposició "Una literatura pròpia, dones escriptores" i fem l' assemblea anual

Aquesta exposició proposa un trajecte per la vida i l'obra de moltes escriptores catalanes, unes dones que molts cops es van enfrontar a les convencions dominants del seu temps van provocar debats apassionants que, encara avui, generen reflexions i polèmiques.


FOTO Assemblea DONABALÀFIA
Treballant en promoure la Cultura i una independent, lliure i voluntària Educació per a la No-violència i la Pau des de la nostres associacions, volem visibilitzar les dones i la seva literatura. Les dones i homes naixem independents, lliures i amb voluntat pròpia, és l'Educació i les convencions socials les que ens fan subjugar la nostra voluntat i vida. Presentem les dones que amb els seus escrits ens ho expliquen.
Aquesta exposició la inaugurarem el 8 de març, en commemoració del dia Internacional de la Dona,  esteu convidats i convidades  a participar i gaudir.