donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 24 de febrer del 2012

La física i escriptora Sònia Fernández-Vidal ens explica La magia de la física Quàntica

La física i escriptora Sònia Fernández-Vidal va ser entrevistada el 23 de febrer, al Palau Robert, pel periodista Josep Puigbó en el marc del cicle “Veu de dona”, una iniciativa de l’Institut Català de les Dones per reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades, i promoure un debat i una reflexió que inclogui la dimensió de gènere sobre el seu àmbit de coneixement.

La doctora Sònia Fernández-Vidal, especialista en física quàntica, acaba de publicar la seua novela de divulgació científica titulada "La porta dels tres panys", una obra que permet a joves i adults endinsar-se al món de la física quàntica. Al programa Singulars de TV3, Sònia ens explica els aspectes més curiosos d'aquesta ciència, plena de paradoxes i relativisme que la fan semblar màgia, encara que no ho sigui. Bloc de ciència
NO US PERDEU EL REPORTATGE !!!