donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 3 de febrer del 2012

Muriel Casals: “La creixent presència de dones a l’espai públic és una prova de normalitat social”

L’economista i presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, va participar en el cicle d'entrevistes “Veu de dona” que organitza l'Institut Català de les Dones.
L’economista i presidenta d’Òmnium Cultural va ser la tercera convidada del cicle d’entrevistes “Veu de dona”, organitzat per l’Institut Català de les Dones. Casals va parlar de la seva faceta pública i del paper de les dones dins de la societat civil i en llocs de visibilitat pública.
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Quins són els reptes de les dones catalanes a curt termini?
El principal objectiu és la lluita per la igualtat real entre dones i homes i la possibilitat que tothom pugui viure en les mateixes condicions i tenir les mateixes oportunitats. Per exemple, la creixent presència de les dones a l’espai públic és una prova de normalitat social que demostra que s’està produint un canvi dels rols que tradicionalment s’han associat a les dones i als homes.
Com a presidenta d’Òmnium Cultural, quin és el futur de Catalunya i dels catalans?
Cada cop sembla més evident quin és el nostre futur perquè Espanya no ens ofereix cap opció que ens satisfaci. Per aquest motiu des d’Òmnium Cultural considerem que el primer cas que cal seguir és la insubmissió fiscal que, tot i que és una proposta agosarada, forma part de la tradició de la nostra entitat que és anar un pas endavant dels polítics.