donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 11 de gener del 2012

De Beijing a Brussel · les - Un viatge per davant


El Lobby Europeu de Dones ha estat fonamental tant en l'elaboració i implementació de la PAB, Plataforma d'Acció de Beijing, des del principi. El Lobby Europeu de Dones va ser un participant actiu en la (ONU) de les Nacions Unides Conferència de Beijing sobre la Dona el 1995 i ha estat present en totes les reunions de seguiment que han tingut lloc des de llavors. Aquesta publicació és l'informe de tercera alternativa que el Lobby Europeu de Dones ha produït, després de la nostra anterior Beijing +5 i Beijing +10 informes. En línia amb la seva missió i el seu enfocament polític, el Lobby Europeu de Dones analitza en aquest informe els progressos realitzats en la UE per aconseguir la plena aplicació de la PAB. En cadascuna de les 12 esferes d'especial preocupació identificades a Beijing, l'informe ofereix una anàlisi comparativa dels avenços aconseguits en els últims cinc anys, destacant la situació actual en tota la Unió. La consideració de les dues iniciatives legislatives i d'un altre el que la UE ha dut a terme durant el període d'informació permet la identificació de bretxes crítiques i la formulació de recomanacions concretes dirigides tant a les institucions de la UE i dels 27 Estats membres.

A Europa, aquest any també representa una fita per als milers d'associacions de dones de tota la regió, ja que es compleixen 21 anys des que el Lobby Europeu de Dones (LEM). Durant les últimes dues dècades, el Lobby Europeu de Dones ha actuat com un fòrum per al'intercanvi creixent, la cooperació i la integració, permetent a les organitzacions de dones d'Europa a exercir un paper actiu en la configuració del marc europeu per a la igualtat de gènere. Com una part clau del seu activisme, el Lobby Europeu de Dones té com a objectiu garantir que l'aplicació de la PAB tant per la Unió Europea (UE) i els seus Estats membres segueix sent alt en l'agenda política.
http://www.womenlobby.org/spip.php?article651&lang=en