donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 3 de gener del 2012

SOBRE EL DESENVOLUPAMENT MUNDIAL 2012

 L'Informe de Desenvolupament Mundial (IDM) 2012 de l'aplicació per iPad, GRATIS per iPad TM, fa que aquest vaixell insígnia del Banc Mundial, clau en la igualtat de gènere i el desenvolupament accessible i mòbil. Que li permet trobar fàcilment l'anàlisi, dades i recomanacions de política de major interès en tot l'informe a través de missatges clau, de la regió, el tema, i dotzenes de paraules clau com "oportunitats d'ocupació", "drets de propietat", "mortalitat infantil", i "la violència domèstica ".
L'aplicació permet als usuaris i usuàries trobar fàcilment les anàlisis i recomanacions sobre la política de major interès en tot l'informe a través de missatges clau, regió, tema o paraules clau a diverses dotzenes com el sufragi, la presa de decisions de la llar, el crèdit i la violència domèstica. També conté un PDF complet de la WDR d'aquells que volen navegar per capítol.


Amb l'ús compartit i les característiques d'estalvi, així com una secció especial sobre les dades tabulars de la WDR, l'aplicació IDM 2012 per iPad permet als professionals del desenvolupament, periodistes, estudiants, societat civil, investigadors i persones interessades en l'estat de les dones i les nenes de tot el món per obtenir el màxim profit de WDR d'aquest any.