donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 14 de gener del 2012

Laia Sanz ha superat la prova de foc del Dakar i ha arribat a la meta de la 12a etapa (Arequipa - Nasca) en una digna 52a posició.

Ella explica al seu bloc : Avui pràcticament no funcionen els telèfons... Estic bé! segueixo endavant! Avui he tinguit un petit problema amb el dipòsit i he hagut de conservar. Una llàstima pq hagués fet una gran etapa, crec. Però estic contenta!! He dormit poc i malament, pero a dalt de la moto em sento forta! Queda poc però encara hi ha km per fer...
http://www.laiasanz.com/
Ni l'esgotament després de la duríssima etapa marató d'ahir, ni l'exigència mecànica a la qual ha estat sotmesa la moto en dos especials consecutives sense possibilitat de reparacions, han impedit a l'única noia que segueix en carrera complir amb el tràmit exigit.
Els participants de motos van haver de suportar ahir una especial duríssima, amb dos forts vídeos i un llarg i demolidor tram de fesh fesh. I per postres, al vespre els esperava un campament una mica especial, on estava prohibida l'entrada de les assistències. Per si fossin poques penalitats, Laia Sanz va haver de passar la nit al ras, igual que altres pilots, sense tenda de campanya, sense sac de dormir i amb molt de fred: "He passat una nit dolentíssima. L'organització ens va donar un ponx perquè ens abrigar una mica, però ni amb aquestes. Cada mitja hora em despertava pel fred i aquest matí m'he llevat feta pols ".


La pilot de Gas Gas ha agafat forces de flaquesa i ha superat la prova, demostrant la seva valentia i la seva resistència: "No hi havia més remei que deixar el cansament de banda, refer-se i mentalitzar-se que hi havia una altra dura etapa per davant. Així ho he fet. Això és el Dakar i només s'arriba a la meta suporten les dures condicions que et planteja aquesta prova ". Al final de l'especial, que s'ha hagut de escurçar 50 quilòmetres com a conseqüència del deteriorament del terreny després de les pluges caigudes aquesta setmana a la regió de Nasca, Laia creuava la meta en 52a posició. A la general baixa un lloc i ara és 41a.