donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de gener del 2012

Maria Barbal, l’autora de 'Pedra de Tartera' va participar en el cicle d’entrevistes “Veu de dona” que organitza l’Institut Català de les Dones

Maria Barbal, explica: “Les escriptores ho tenim més difícil que els escriptors per trobar el silenci i el temps per crear”. Ens ha parlat sobre la seva condició de dona, escriptora i professora. 

Pensa que hi ha una literatura per a dones?

Certament no hi ha una fabricació expressa per a dones. Ja sabem triar, no cal que ens diguin aquesta literatura és la teva. Ara bé, potser és veritat que jo com a dona puc estar més a prop dels personatges femenins i puc tenir més facilitat per construir-los perquè el procés de creació parteix sempre del que som.
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Publicat ICD  >  Maria Barbal: “Les escriptores...Divendres, 16 de desembre de 2011