donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 18 de gener del 2012

Notícies : Partit 3àmfores Balàfia Volei - CV Igualada


El partit jugat dissabte al Pavelló Olímpics de Lleida va acabar 2-3 a favor dels visitants en 2h de joc a la 12ª jornada de 1ª Catalana.
Resultat sorprenent en la repressa desprès de Nadal on l'equip lleidatà va treballar molt contra un equip molt encertat i lluitador durant tot el partit. Destacar la volta a l'equip del col·locador Jordi Martínez que reforçarà a l'equip fins al final de temporada.
El primer set va ser el més igualat del partit amb un desenllaç favorable pels visitants desprès de que el 3àmfores estigués per sobre al llarg del set. Una encadenació d'errades puntuals van acabar per fer perdre el set i anar a remolc durant tot el partit.
Al segon set, l'equip va reaccionar i va poder tancar-lo amb certa comoditat 19-25, però al tercer set va evidenciar que en certs moments del partits es produeixen ratxes negatives que es fan irrecuperables, més per errors propis que per encerts del contrari (25-17).
A partir d'aquí, l'equip amb més intensitat i encert va poder igualar guanyant el quart set i anar a la loteria del 5é set on un gran Igualada, fort en defensa i més confiat va acabar de donar la puntilla a l'equip de Balàfia. 
 
 

Ara, l'equip perd de vista les posicions de capçalera, ocupades per Sant Pere i Sant Pau i C.V. Prat i tambè l'adelanten a la classificació C.V.Salou i CV.Olot, rival de la propera setmana. El partit a Olot pot ser decisiu en cas de derrota ja que els lleidatans dirien, a falta d'una volta completa, quasi definitivament adèu a les opcions de ocupar les primeres places de la taula ja que se situarien amb 5 derrotes.
 Juan Campillos Díaz