donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 23 de gener del 2012

Aniversari ONU DONES. Un any després de la seva creació ONU Dona amplia la base de donants i enforteix les associacions

Dones de l'ONU commemora el seu primer aniversari aquest mes amb uns 114 governs que contribueixen als fons bàsics  a partir de l'any 2011, resultant en un augment del 73 per cent del finançament bàsic en comparació amb el pressupost combinat dels seus anteriors quatre predecessors de l'any anterior. L'objectiu de l'entitat, els ingressos totals per 2012-13 està previst per EUA $ 700 milions,  ens empeny a enfortir les associacions en general - amb els governs, la societat civil i el sector privat mentre ens esforcem per fer més amb menys", va dir la directora executiva d'ONU Dones Michelle Bachelet en la reunió executiva última Junta al desembre. "No obstant això, tenim motius per ser optimistes sobre la mobilització de recursos ... avui en dia, els nostres recursos financers són més grans que les entitats predecessores quatre combinats pressupostos."



Al 13 de desembre, la Dona de l'ONU va rebre EUA $ 135 milions per central i els EUA $ 100 milions per al finançament complementària en l'any 2011.Amb menys del 2 per cent dels recursos provinents del pressupost de l'ONU, ONU Dones depèn en gran mesura de les contribucions voluntàries. Mentre que Espanya i el Regne Unit segueixen sent els majors contribuents, diversos donants - com Austràlia, Canadà, Dinamarca, Finlàndia, Índia, Països Baixos, Noruega, la República de Corea, Suècia, Suïssa i els Emirats Àrabs Units - van registrar un augment substancial del finançament de les Nacions Unides les dones.
A més, un nombre creixent de no-CAD OEDC països s'han decidit. Índia, Nigèria i els Emirats Àrabs Units han promès contribucions significatives a la Dona de l'ONU, amb l'Índia contribueix EUA $ 2 milions, Nigèria 500.000 $ EUA, i els Emirats Àrabs Units va prometre EUA $ 5 milions als fons de les Nacions Unides central la Dona.
ONU  Dona està treballant en l'enfortiment d'aliances amb el sector privat i la societat civil. Per exemple, l'ONU sobre la Dona ha entrat en la seva empresa de defensa primer amb Kraft a través de la seva oficina regional a Jordània. S'estan celebrant converses amb empreses de tecnologia per explorar vies innovadores per donar poder a les dones, sobretot en les comunitats rurals. 250 empreses han manifestat el seu compromís d'aplicar mesures per empoderar a les dones mitjançant la signatura dels Principis de l'Empoderament de la Dona, un conjunt de set principis desenvolupats més que fa un any per Dones de les Nacions Unides i el Pacte Mundial de Nacions Unides per donar suport a les empreses en la revisió de les polítiques i pràctiques - o l'establiment d'altres nous - per adonar-se apoderament de les dones.