donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 19 de novembre del 2016

DRETS HUMANS:25 novembre dia Internacional contra la Violència Masclista. Arreu del món les dones estan treballant per construir la PAU lluny de la Violència Masclista


El 31 d'octubre de l'any 2000, les Nacions Unides van aprovar la Resolució 1325 on, per primera vegada es reconeix l'impacte dels confictes armats sobre les dones i la importància de la seva participació en els processos de pau.
La participació plena de les dones en les estructures de poder i en els espais de presa de decisions es essencial per a la construcció d'una societat en pau pel futur. 
Durant aquests 15 anys hi ha hagut avenços en la defensa dels Drets Humans de les dones, de manera que tots els governs del món han anat incorporant la dimensió de gènere en els seus discursos, declaracions i compromisos. Les dones tenen un paper clau en els processos de consolidació d'aquests missatges.