donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 2 d’abril del 2014

S’IMPOSA LA LÒGICA : Cròniques C.B. Balàfia AVV

Comentari del partit : Partit d’anada dels quarts de final dels Play-offs pel títol de tercera catalana el que jugaven a Vallfogona el primer i invicte a la segona fase, el C.B. Balàfia AVV i l’últim el CEP Vallfogona B. Les jugadores del Balàfia van sortir per feina i molt endollades. Amb una forta defensa i molt superiors en atac van tancar el primer quart amb un parcial de 9 a 25, que deixava clara la diferència entre els dos equips. Però al segon quart el panorama va canviar de sobte. Les de Vallfogona, amb moltes ganes, van començar a viure dels triples (van ficar 4 en aquest quart), alguns inversemblants i això va provocar una mica de nerviosisme a les lleidatanes. 
Tot i que la victòria no semblava perillar sí que les de Balàfia no jugaven còmodes. A la mitja part guanyaven les lleidatanes nomes  de 10 punts. A la segona part les noies del Balàfia van plantejar una defensa pressionant en tot el camp i van tornar a imposar la seva superioritat. Les noies de Vallfogona tenien menys oportunitats de llançar de lluny i també menys encert. Les de Balàfia van poder córrer i la diferència al marcador s’anava eixamplant. Victòria lògica del líder, C.B. Balàfia AVV, davant d’un lluitador Vallfogona. Les màximes anotadores van ser la base de l’equip visitant Sandra Felip amb 28 punts i la seva companya Alba Majòs amb 17. Per part del Vallfogona Soldevila va fer 14.