donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 7 d’abril del 2014

7 d'abril 2014 : dia mundial de la SALUT

El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d'abril per commemorar l'aniversari de la creació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. Enguany l’objectiu és conscienciar la societat de l'amenaça que suposen els vectors i les malalties vectorials i de la importància d'adoptar mesures de protecció per combatre aquestes patologies.
Els vectors són agents que transmeten patògens d'una persona (o animal) infectada a una altra i que poden causar malalties greus en l'ésser humà i, fins i tot, la mort. Els més comuns són els mosquits, les mosques, les xinxes, les paparres, les puces, els polls i els caragols d'aigua dolça. D'entre les malalties vectorials que poden provocar aquests microorganismes destaquen el dengue, la malària, la leishmaniosi i la febre groga. Tot i que les malalties vectorials són més freqüents en països tropicals o en països en vies de desenvolupament, segons l'OMS, més de la meitat de la població mundial té el risc de contraure-les. Dormir amb mosquitera, vestir roba que cobreixi tot el cos i utilitzar repel·lents d'insectes són mesures de protecció senzilles però efectives.

"CUIDA els teus hàbits i viu amb salut!"