donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 20 de juny del 2013

BALÀFIA : PRIMAVERA I CULTURA

El passat dimarts gairebé 300 persones, sòcies i socis de l' AVV Balàfia i  de Lleida van reunir-se a la sala d' Actes del Centre Cívic de Balàfia  per celebrar el gran acte de cloenda de les Activitats que és realitzen al llarg de l'any al Centre Cívic promogudes per l' AVV Balàfia, Vocalia de la Dona i DonaBalàfia associació. La benvinguda a l’acte va anar a càrrec de les regidores de l' Ajuntament de Lleida, Sra. Rosa Ball, Sra. Bea Obis i Sra. Gemma Batalla i el regidor de barri Sr. Joan Gómez.
Tot seguit, les i els alumnes dels diferents tallers  van oferir una mostra de les seves activitats :  de les diferents manualitats : punt de Creu, punta de coixí, treballs manuals, tall i confecció, ganxet ... que han quedat exposades fins avui dijous a les 20:00h. Els més petits ens van oferir una mostra dels RITMES I BALLS amb el seu professor Christian, van ballar un fragment de la coreografia preparada; les noies de la gimnàstica rítmica fan fer una petita demostració i és va fer un repàs de totes les activitats que continuaran i tenim programades cara l'any vinent,  cada familiar i amic va poder veure els treballs i progressos que han aconseguit. 
A continuació, van ser els adults, va tenir lloc la ballada de Dansa Lliure i Country dels monitors Artus i Tere. Com a punt final  entre tots els assistents, que van poder "tastar" ballant, aquestes dues activitats tant saludables i conèixer més sobre el procés i el projecte en conjunt. El darrer ritual per desitjar-nos BON ESTIU va ser ballat alhora els alumnes que hi havia a l’escenari i les i els asseguts a les grades.
 
Totes les activitats han tingut un record d'homenatge al nostre conciutadà i amic 
Juanjo Garra 
Gràcies Cristina per aquest video tan sentit