donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 28 de març del 2013

6a Conferència Mundial sobre l'esport i dona - IWG 6 - : Nous enfocaments i perspectives per veure el gènere i el moviment esportiu

La Aldea Mundial de les Dones Sport és la major inversió mundial en esports femenins. El Grup de Treball Internacional sobre la Dona i l'Esport es complau a donar-los la benvinguda com a part de l'equip Declaració de Brighton. En signar la declaració de l'Aldea Mundial d'Esports de la Dona va demostrar que el camp de gènere i l'esport està avançant i ser més fort que mai.
Avui dia, les dones són jutjades per la norma masculina. No cal dir que aquesta comparació afavoreix als atletes de sexe masculí. Les atletes han de tenir l'oportunitat d'establir la seva pròpia agenda. Aldea Mundial d'Esports de la Dona serà una base important per a les atletes de tot el món. Aquest serà un dels temes a la 6th IWG World Conference on Women and Sport que és realitzarà del 12 al 15 de juny del  2014
Aldea Mundial d'Esports de la Dona serà una base important per a les atletes de tot el món, diu Gunilla Lindberg, membre del Comitè Olímpic Internacional (COI). Un total de 200 milions d'euros s'invertiran en aquest centre per a la investigació i desenvolupament que s'està establint a Malmö, Suècia. El nou centre oferirà noves oportunitats perquè les organitzacions esportives internacionals i clubs. Aldea Mundial d'Esports de la Dona és una iniciativa d'ampli abast que inclogui la investigació, desenvolupament i proves, i crear un centre on els mons de l'esport, l'acadèmic i les empreses s'uneixen per promoure l'esport femení.
Aproximadament un centenar d' actius esportius i de gènere entusiastes i motivats de Finlàndia es van reunir per descobrir les formes en que la propera conferència es veuran i se sentiran. El primer pas oficial cap a la Sisena Conferència Mundial IWG va ser presa l' 1 febrer 2013. El missatge de la  Presidenta de la Conferència i el president Tarja Halonen va donar la benvinguda als convidats amb un resum dels objectius de la trobada. Els objectius del servei inicial va ser examinar experiència finlandesa i reunir les diferents forces perquè Finlàndia pot oferir com a marc multifacètic i estimulant possible per als nostres clients internacionals, el 2014. La presidenta Halonen ha recordat que "L'esport té el poder d'explicar històries que romanen en les nostres ments i cors."