donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 25 de març del 2013

song.un women : One Woman Song

De la Xina a Costa Rica, des de Mali als cantants i músics aclamats a Malàisia,
 les dones i els homes, 
s'han unit per difondre un missatge d'unitat i solidaritat: 
Som "Una Dona".

Llançat en el Dia Internacional de la Dona, 8 de març de 2013, la cançó és un crit de guerra que inspira els oients a unir-se a la unitat dels drets de la dona i la igualtat de gènere. "One Woman" va ser escrita per a  Dona ONU, "campiona" mundial de dones i nenes a tot el món, per celebrar la seva missió i treballar per millorar la vida de les dones arreu del món. "Una Dona" ens recorda que junts podem superar la violència i la discriminació contra la dona i mirar cap a un futur més brillant: "We Shall Shine!" Uniu-vos per ajudar a difondre la paraula i gaudir d'aquesta celebració musical de les dones arreu del món.!!!
 Tots els guanys de "One Woman" anirà a ONU Dones i a recolzar el nostre treball per donar poder a les dones i millorar les seves vides a tot el món.