donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 6 de març del 2013

3a. CAMINADA “PEUS ACTIUS” DE LIMFELLEIDA LLEIDA-ERMITA BUTSÈNIT

 Associació LIMFELLEIDA

3a. CAMINADA “PEUS ACTIUS” DE LIMFELLEIDA
LLEIDA-ERMITA BUTSÈNIT
Caminadors/res: us convidem a participar en la 3a. Caminada popular “Peus Actius” que LIMFELLEIDA ha organitzat per aquest 10 de març de 2013.
Aquest any farem la ruta de Lleida fins a l’Ermita de Butsènit (els que vulguin podran visitar els aiguamolls) i  a  l’arribada ens trobarem un esmorzar amb coca i xocolata per a tots. Després d’agafar forces, tornarem cap a Lleida pel mateix camí.
RUTA: LLEIDA (Institut Gili Gaya) fins a L’ERMITA DE BUTSÈNIT.
Recorregut: 18 Kilòmetres.
Hora i lloc de sortida: 9 del matí a l’Institut Gili Gaya.
A l’arribada a l’Ermita de Butsènit, es donarà coca amb xocolata a tots els participants.

 LIMFELLEIDA és una Associació sense ànim de lucre, que es va crear a partir d’un grup de persones afectades per aquesta patologia.
Què és?
El sistema limfàtic forma part, juntament amb les artèries i les venes, de l’aparell circulatori i es troba distribuït per tot el cos. El limfedema és un augment de volum crònic de les extremitats del cos, tant superiors com inferiors, degut al mal funcionament del sistema limfàtic.
Com poden esdevenir els limfedemes?
Els limfedemes poden ser causa d’un traumatisme, d’ intervencions quirúrgiques, de tumors tan ginecològics, de mama, testiculars, etc., i afecten tant a homes com a dones.