donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 12 de març del 2013

Oferim aquest "TAST" en Commemoració del 8 de març dia de la Dona. Objectiu : Millorar la Condició Física de les Dones i Homes

Es necessita uns bastons de marxa nòrdica, els deixarà donabalàfia, un calçat esportiu i una jaqueta que no molesti per moure els braços. És important portar una botella d'aigua. Si hi ha pluja és pot practicar igualment. Oberta a dones i homes.
Els orígens de la marxa nòrdica estan als anys 30 del passat segle, quan la major part dels esquiadors de fons ja incloïa en els seus entrenaments d'estiu i tardor el que denominaven "marxa amb bastons", amb l'objectiu de millorar la condició física i poder a l'hivern començar els entrenaments amb una intensitat més gran.

El més important per practicar marxa nòrdica és fer-ho amb una tècnica correcta. Les diverses tècniques existents (Exerstrider de Tom Rutlin, Sauvakävely de Marko Kantaneva, ALFA-247...) tenen certes semblances. La de Marko Kantaneva, per exemple, proposa: respecte a la biodinàmica de caminar, una posició confortable, un moviment de peus que vagi des del taló fins a la punta del dit gros del peu, torsió de la pelvis amb moviments lents, etc.