donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 13 de març de 2013

Conferència divendres 15 de març : per resoldre Qüestions sobre l' alimentació

1. L'aigua fa aprimar? No, però tampoc engreixa, no aporta energia. Ens ajuda a regular les activitats del nostre cos, ah! i també tenir una pell més brillant. L'aigua també és present als aliments com les fruites i verdures.
2. M'han dit que el pa i la patata engreixen, és veritat? No tant com diuen.  Els components del pa són importants per al nostre rendiment físic i intel·lectual. Les patates ens ajuden a completar l'equilibri nutricional i es pot posar a molts plats i cuinar de formes diferents. Els dos són aliments molt saludables.
3. I els sucres...? Què? Igual.  Amb moderació no fan guanyar pes, perquè el cos els utilitza molt ràpid. Fixa't que els sucres són importants per quan tens tiretes després de fer esport, ja que reconforten. El que engreixa és fer-ne abús.
4. Menjo productes light perquè no tenen calories! Faig bé? No. Pensa que alguns dels aliments contenen igualment sucres i greixos en grans quantitats. Això vol dir que no aprimen. Si portes una bona alimentació, no cal que mengis productes light.
Aquestes i d'altres qüestions les resoldreu si veniu a la xerrada : US ESPEREM