donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 27 de març de 2013

Pedals de Foc Non Stop 2012. La pel.licula

Pedals de Foc Non Stop 2012 és un recorregut amb bicicleta de muntanya que transcorre per la comarca de Pallars Sobirà, condensa el millor del Pirineu Lleidatà, a través de bonics camins i senders, el recorregut transcorre per llocs emblemàtics. La Divina, la més esportista de les dones de Balàfia, ens explica : "va ser un cap de setmana per gaudir intensament de l’esport però també de moments de patiment per les adverses condicions meteorològiques del diumenge. També hi ha hagut temps pels  retrobaments, amb la RUTH que ens va fer de guia de la ruta CAVALLS DE FERRO a Menorca, tota una campiona de la btt, i que  tot i no estar massa activa al món de la competició, va guanyar la prova en la categoria de Plata."

"Disfruteu" d'algunes imatges de l'èpica 2a etapa de la PDF Non Stop registrada pel company "Palito". Aquí podreu comprovar les condicions extremes que vam viure: pluja, vent, calamarsa, boira,....fent que la sensació tèrmica fos per sota dels 0 graus....quins records i quin fred que vaig passar!!!!


Pedals de Foc Non Stop un somni de ciclisme a la muntanya fet realitat.