donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 19 de març de 2013

"Històries de DONES"

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s'han presentat  diferents documentals que són el  resultat de la participació de diferents grups de dones on és conten les històries de moltes d'elles pioneres, artistes, científiques, escriptores, esportistes...  així parlen  i així ho escoltem nosaltres ...
 “Dones descalces. Tabús i feminitat".
  
Dones descalces: Tabús i feminitat" és el primer documental dirigit per la periodista Aurora Anton i realitzat per Sònia Pons.És un documental en què diverses dones parlen de temes que han estat tabús al llarg de la seva vida, com ara la menstruació, la virginitat, la sexualitat, els anticonceptius, la maternitat i l'educació.

De Ca la Dona

Planter de Lluitadores

 Aurora Anton & Sonia Pons, 

tràiler del documental "DONES ADMIRABLES" 

 

 El 33 estrena el documental "Històries de mare i filla", que aborda a través de diverses protagonistes aquest vincle tan estret i especial.
Basat en els tallers organitzats pel Programa Municipal de la Dona de l'Hospitalet del Llobregat sobre la relació entre mares i filles, les protagonistes són membres de les associacions de dones de la ciutat, que expliquen les seves vivències des de la intimitat, la complicitat, l'aprenentatge, el creixement personal, els sentiments intensos i de vegades difícils que implica aquest vincle tan estret entre mare i filla.
"Històries de mare i filla" és el tercer documental que dirigeix la periodista Aurora Anton, amb la realització de Sonia Pons.
http://www.tv3.cat/videos/4492691/Histories-de-mare-i-filla