donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 3 de març de 2013

Cloenda de la Caminada Internacional de la Dona. Èxit de l'abraçada al monument per demanar que sigui patrimoni de la Humanitat


8 de març de 2013 .Dia Internacional de la Dona: "La lluita per la igualtat també és cosa d'homes"
HOMES I DONES 
HEM CAMINAT PER LA IGUALTAT I LA PAU 

Sap que...

  • Només el 3% dels directius de grans empreses europees són dones
  • La mitjana europea de dones que formen part dels governs nacionals de la Unió Europea és de només el 26%
  • Només el 3% dels Premis Nobel de ciència han estat atorgats a dones
  • La pitjor forma de discriminació de les dones és la violència contra elles 
  • Únicament 16 dones han guanyat el premi Nobel, d’un total de 535 premis científics atorgats des de 1901 
  • En els sectors de la ciència, la investigació i el desenvolupament, quasi la meitat dels doctorats són obtinguts per dones, però només el15% aconsegueix una feina de professora a universitats europees. A més, les dones es troben infrarepresentades a les juntes directives científiquesa en quasi tots els països europeus.Així,  la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere de l'Eurocambra acollirà una reunió interparlamentària sobre "dones a la política de la Unió Europea", on es buscarà la forma de reforçar la participació de les dones dins la política. Perquè, tal i com destaca el programa de la reunió, "la composició de les assemblees escollides pels ciutadans per prendre decisions que afecten a tots els aspectes de la seva vida diària ha de reflectir la diversitat de les i dels electors, si les dones són més del 50% de la població així mateix han d'estar representades.