donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 11 de març del 2013

Trobada de dones blocaires de Lleida : Cap a una Dona 4.0

Més d’una vintena de lleidatanes interessades en les xarxes socials i amb una presència activa en la xarxa s'han trobat aquesta tarda per conèixer-se, parlar de temes i interessos comuns i conèixer noves eines i aplicacions informàtiques. Els blogs confeccionats per aquests dones tracten temes molt variats, que van des de temes de comunicació, premsa o poesia fins a temes de cuina, còmics i manualitats. Tots ells, però, demostren la presència activa de les dones a Internet.
L’activitat s’inclou dins les activitats organitzades amb motiu del Dia de la Dona i, també, dins les activitats que organitza la Xarxa de Bars i Restaurants 2.0/Smarts que impulsen la Paeria i la Federació d’Hostaleria de Lleida
La tinenta d’alcalde, Montse Mínguez, i la regidora de Cooperació, Drets Civils i Igualtat, Maria Rosa Ball, han participat en aquesta trobada de dones blogaires que, organitzada des de l’Ajuntament de Lleida, ha tingut lloc al bar UN de Lleida.