donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 24 de març del 2013

Acabar amb la violència contra les dones :Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona Cinquanta setè període de sessions. 4-15 març 2013


ONU Dones 
insta l'aplicació de l'acord mundial històric per posar fi a la violència contra les dones i les nenes.
 Publicat el 20 de març 2013 
Michelle Bachelet: Directora d' "ONU Dones" està disposada a donar suport als països per a convertir l'acord en  acció"
En el històric acord global assolit en la Comissió 57 en la Condició de la Dona per prevenir i eradicar la violència contra les dones i les nenes, ONU Dones ha demanat una acció per traduir en una realitat per a les dones i nenes a nivell mundial.
Directora Executiva d'ONU Dones Michelle Bachelet va instar una ràpida aplicació de les conclusions convingudes. "La millor manera d'honrar els compromisos assumits pels Estats membres en la Comissió és treballar per a l'execució i rendició de comptes. Hem de seguir avançant, amb coratge, convicció i acció. ONU Dones amb el seu enfocament programàtic fort, experiència en posar fi a la violència contra la dona i presència sobre el terreny en 85 països està disposada a donar suport plenament l'aplicació de les conclusions convingudes ", va dir.
ONU Dones va a utilitzar les conclusions per protegir el dret de les dones i les nenes a viure lliures de por i violència, en estreta col · laboració amb els Estats membres de l'ONU, els equips de país de l'ONU i la societat civil. L'acord constitueix un full de ruta per a la prevenció i resposta, amb un total de 69 accions clares i concretes que haurien de ser adoptades pels governs i altres parts interessades.
Aquests formen la base per avançar ràpidament en l'àmbit nacional,  entre altres coses mitjançant l'enfortiment de la prevenció, els serveis i la recopilació de dades, la millora de les lleis i polítiques, ampliar els programes i assignar els recursos necessaris per fer una prevenció total.
Els esforços també es duran a terme per donar suport a la implementació dels compromisos assumits pels governs a través dels 54 ONU Dones COMMIT iniciativa per fer front a la pandèmia a través de mesures nacionals concretes.
En un esforç de prevenció global, un pla d'estudis no formals per posar fi a la violència contra les nenes, desenvolupat en col · laboració amb l'Associació Mundial de les Guies Scouts i anunciar a la CSW, arribarà a milions de joves.
A través de les iniciatives en curs, com el programa Ciutats Segures, prestació de serveis serà millorat.
 L'acord insta els Estats a millorar la recopilació i anàlisi de dades que es necessiten amb urgència per millorar la base de proves, fins i tot en termes de factors de risc, causes estructurals i subjacents, i per informar millor a la formulació de lleis, polítiques i activitats de sensibilització.
Els nous elements inclouen la menció per primera vegada del fenomen d'assassinats relacionats amb el gènere o el femicidi, així com la necessitat de fer front a fenòmens com l'assetjament cibernètic  pel que fa als mitjans de les TIC i social.
El document posa en relleu la necessitat d'una atenció específica a les dones grans, les dones que viuen amb el VIH, les dones defensores dels drets humans, les dones amb discapacitat, les dones indígenes i d'altres grups que s'enfronten a riscos particulars de la violència.
Un altre èmfasi important en tot el document es troba a la consulta i participació de les parts interessades, incloses les supervivents de la violència, en l'elaboració de lleis i polítiques, i també l'ús d'informació i tecnologia de les comunicacions i els mitjans socials com a recursos per a la sensibilització.