donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 19 d’octubre del 2012

Solidàrium : les dones de Balàfia hi participen

DonaBalàfia associació està compromesa a aconseguir una societat més democràtica, més justa i més solidària i amb l'eliminació de la discriminació per raó de gènere i se sumarà a totes les iniciatives que amb caràcter integral s'adrecin a eradicar les causes i la violència contra les dones.
Solament a tall d'exemple només hem d'obrir els diaris. Alguns 'celebren' l'avanç en els drets de les dones insultant, ridiculitzant o defensant que "en una perfecta igualtat, només tindríem plaers animals, que és cap al que tendeixen els règims totalitaris". Per altres, la paritat és una "obsessió de unes fèmines poc preparades" i expressions com "ideologia oficial de gènere" o "dona, totes les estupideses escriu l'esquerra en el teu nom" ocupen espais privilegiats en determinada premsa. Als propagandistes del masclisme tampoc els tremola el pols davant d'un problema tan greu com el de la violència de gènere. Així, avui tornen a mentir sobre les "denúncies falses", obviant que el CGPJ ha constatat que el percentatge de les mateixes és insignificant. "Ressorgeixen amb força els portaveus del masclisme i de la desigualtat, i tenen poderosos altaveus, però tot i ells, la majoria de la societat no està disposada a retrocedir i vol seguir conquistant majors cotes de llibertat i igualtat.Cada un dels atacs contra la IGUALTAT és una raó per seguir lluitant!!!