donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 19 d’octubre de 2012

Caminada del Riu Segre, diumenge, 28 d'octubre de 2012

 CAMINADA del RIU SEGRE
diumenge, 28 d'octubre de 2012.
Sortida: A les 9 h 30 min
Lloc: Comportes de Pardinyes on es celebra la FESTA DEL RIU que organitza LLEIDA AMBIENTAL per conscienciar la ciutadania per l'estat d'abandonament del riu (especialment en els mesos d'estiu amb un cabal minso).
ITINERARI: Comportes de Pardinyes - Pont de Pardinyes - vora esquerra (camps Elisis) - camí del Riu - racó del Tòfol - Passarel·la - Gardeny - carrer Alcalde Costa - Plaça Catalunya - carrer Sant Antoni - Carrer Major - Carrer Cavallers - Porta del Lleó - Seu Vella - Baluard de la Reina - Camp de Mart - Plaça Magdalena - Carrer Democràcia - Ferran - Avinguda del Segre - Comportes de Pardinyes.
Distància: aprox. 10 km.
La CAMINADA coincideix amb el DIA DE LA SEU VELLA i per aquest motiu compartir la celebració amb els companys de l'Associació Amics i Amigues de la Seu Vella. Passarem per la fira mediaval i serem rebuts pel president de l'entitat Joan Ramon Gonzàlez.