donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 8 d’octubre del 2012

"Una flor per a un projecte" participeu en aquest projecte de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Lleida

Video promocional de la campanya 2012 "Una flor per a un projecte" de la LLIGA contra el càncer de les comarques de Lleida. Enguany dedica el recursos obtinguts amb la flor a la radioteràpia a l'hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida.
Els voluntaris i voluntàries de la Lliga formen part d'un moviment cada cop més nombrós de persones que creuen que es pot vèncer el càncer i les seves conseqüències. En aquest sentit, és posa a disposició de les institucions, centres sanitaris, i població en general tot el seu saber fer com a col•lectiu i tot el seu suport i treball com a persones.Si voleu més informació,  feu un clic al dibuix de la bola del món,  aquest espai està pensat per a les persones que ja sou voluntàries, que esteu vinculades a un projecte i a una entitat, per tal que pugueu accedir a aquelles informacions i serveis que hem pensat per a vosaltres i que us poden ser més útils per al desenvolupament i millora de la vostra activitat voluntària. Activitats, cursos,drets i deures, informació, agenda,...tot al teu abast.