donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 17 d’octubre del 2012

Basquet Balàfia


Poc a poc anem fent camí, s'ha de dir que la manca d’encert que van patir les noies de Balàfia als llançaments prop de cistella va condicionar totalment el partit i el seu resultat final. Aquesta manca d’encert s’anava contagiant a totes les jugadores de l’Associació de veïns de Balàfia i els anava ficant més nervioses. Fet que van aprofitar perfectament les de Torregrossa que agafaven avantatge al marcador. A la mitja part el resultat era de 29 a 13.
A la segona part les del barri de Lleida van continuar amb les seves errades però van apujar el to de la seva defensa i robant pilotes van disposar de contraatacs. A més van frenar l’anotació de les jugadores
de Torregrossa que ja no encistellaven amb tanta facilitat. Amb tot això van anar retallant la diferència però els hi va mancar temps i encert als tirs lliures ( van fallar 6 a l’últim quart) per donar la volta al marcador. Les
jugadores del C.B. Balàfia van treure l’orgull i van tenir a tocar la victòria en un partit molt disputat, però amb massa errades no forçades.