donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 4 d’octubre del 2012

Les Bruixes del Pont del Boc : Cita amb la col.laboració, el voluntariat i el bon veïnatge

Recreació d'un espisodi  del segle XV, unes dones remeieres o bruixes,  el més probable és que fossin simplement dones coneixedores del caràcter medicinal de certes plantes, potser també, creients en rituals d'època preromana i de caràcter pagà que es trobaven ens aquest indret i en aquest pont. Recollient herbes per sanar malalts i  malalties...
Donat que hi va haber molt moviement, les llengues malpensants van precipitar els esdeveniments ...  era l'any 1627,  un aquelarre al pont del Boc, al camí Vell d'Albatarrec, antic camí de pas de tots els que viatjavent a Valencia....... a peu i amb carros.
Algunes vegades, a les nostres contrades, el nostre petit món,  esdevé un immens pati de veïnatge global. Al voltant d'un aconteixement : "Les Bruixes del Pont del Boc" mobilitzarà una part d'homes i dones de forma altruista per un bé comú, col.laborar en aquesta obra. US ESPEREM !!!