donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 30 d’octubre del 2012

Diumenge 4 de novembre veniu a caminar en favor de la Diabetis

El 1984 un grup de persones sensibilitzades per diferents motius amb la diabetis es va reunir per intentar formar una associació que pogués aplegar a totes les persones que patissin la malaltia.

Per iniciar el que seria l’associació cada una d’aquestes persones van donar uns diners, d’aquesta manera es va començar a tirar endavant el que volia ser una associació. Van llogar un pis a la Plaça Sant Joan nº 12 i per torns hi anaven i dedicaven part del seu temps de forma desinteressada per poder ajudar a qui ho necessites. El 23 de febrer del 1985 al col·legi de metges de Lleida es va fundar l’Associació de Diabètics ILERDA. La Remei Bernabeu va ser qui es va posar davant de l’associació i amb la seva empenta va aconseguir que aquesta es consolides.  

  Un any més tard es va passar a formar part de la FECADI (federació catalana de diabetis) i el 1992 i després de passar una etapa com a FECADI, es va constituir  l’ASSOCIACIÓ DE DIABETICS DE CATALUNYA de la que actualment som la Delegació de Lleida juntament amb 25 delegacions més repartides arreu de Catalunya. L’any 2004 va haver-hi un canvi molt important amb la nova junta la qual està treballant molt i amb molta il·lusió fins avui.
US ESPEREM NO HI FALTEU !!!