donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Caminada de Pinyana 2012

Unes 250 persones d’entre 2 i 80 anys han participat a la Caminada de Pinyana 2012. L’activitat, que comptava amb dos itineraris, un de 10 quilòmetres i un altre de 20 ha resultat força reixida. La sortida s’ha fet des del centre cívic de Balàfia i ha passat el Secà de Sant Pere per arribar al camí de servei del Canal de Pinyana. Prop de Torrefarrera, la ruta ha seguit per Marimunt, on s’ha fet una parada per beure i menjar una mica de fruita i agafar força. En aquest punt, un grup de persones han tornat cap a Lleida i un altre ha seguit fins al Molí Serra de Rosselló, on s’ha recordat la figura de l’atleta lleidatà Bonaventura Baldomà i també s’ha fet un refrigeri. Aquesta caminada s’inclou en les sortides organitzades en el programa de la Coordinadora Lleida Camina. Les entitats que la integren s’encarreguen de preparar les diferents caminades. Aquesta de Pinyana ha estat coordinada per l’AV Balàfia, l’Esbart Rossellonès, DonaBalàfia associació i el Centre Excursionista de Lleida.


 La pròxima caminada, “Passejo per l’horta quan no fa ni fred ni calor”, es farà el 21 d’octubre i l’organitza Down Lleida. US ESPEREM !!!