donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 25 d’octubre del 2012

Projecte solidari per treballar-lo a les aules : Implica't. En col.laboració amb la Marató de TV3, te com a objectiu fonamental treballar la solidaritat a les aules.

Dins de la Campanya per la  Marató de TV3, us presentem un  projecte solidari :  Implica't !
Aquest projecte és el fruit d'un equip de persones generoses i solidàries que comparteixen un gran afecte envers el món de l'educació.
La Marató 2012
La campanya de sensibilització educativa que precedirà La Marató 2012 acostarà a 150.000 joves la realitat del càncer des del seu vessant científic i humà. Els responsables de traslladar aquest coneixement al jovent seran més de 350 professionals de la salut i de l'educació que duran a terme les 3.800 sessions divulgatives previstes fins al dia de La Marató.
La directora de la Fundació, Carme Basté, amb les intervencions del director de La Marató de TV3, Lluís Bernabé i del doctor Josep Ramon Germà, de l’Institut Català d’Oncologia, ha exposat els reptes actuals de la recerca oncològica. Des de La campanya de sensibilització educativa que precedirà La Marató 2012 volem animar-vos a que participeu en tots els actes i activitats.
Les associacions de Balàfia combreguem totalment amb els valors del projecte Implica't i en farem la màxima difusió
FELICITATS per la SENSIBILITAT I LA IMPLICACIÓ

Un proverbi africà diu: "Molta gent petita, en llocs petits, fent petites coses, pot canviar el món".