donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 8 d’abril del 2012

DONA I ESPORT : VOLCAT. REPRESENTACIÓ DE LES DONES EN AQUESTA DURA PROVA

VolCat és una cursa de tres dies que recorre diversos indrets de Catalunya, amb una especial incidència a les comarques de Lleida, que viu dos de les tres etapes: La Coma (Vall de Lord)-Solsona, Solsona-Igualada, i Igualada-Castellolí. Segons els organitzadors, la primera etapa sorpren els participants per la seva bellesa, la segona és la decisiva per la seva duresa, mentre que la tercera ha estat qualificada de més tècnica.
Segons Marc Escarré, la VolCat compagina oci i aventura pels amants de la bicicleta de muntanya, i serveix per donar a conèixer les comarques de Lleida, promocionar l’esport tant a nivell d’èlit com amateur, fer difusió del territori i de tots els serveis que ofereix, ajudar el sector turístic i hoteler, i promocionar el voluntariat.
Per la seva banda, Balcells ha explicat que la Volcat vol donar a conèixer el territori català fora de les pròpies fronteres, internacionalitzant la prova. De fet, serà la quarta ocasió en que la volta té caràcter internacional.
Aquesta prova permet potenciar les comarques de Lleida tant en l’àmbit de la mateixa competició com en la del cicloturisme lúdic. L’impacte econòmic directe que suposa la organització d’aquesta cursa és superior als 300.000 euros.
La cursa està destinada a bikers d’èlit d’àmbit local, Divina Farreny, imatge de donabalàfia,  nacional i internacional de categories d’elit, Sub-23/21, Màster-30 i Vet. (masc.) i elit i Sub-23 (fem.). La inscripció s’ha tancat amb 600 participants, entre els que destaca la participació d’equips de Noruega, Finlàndia, Portugal, França i Andorra.