donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 4 d’abril del 2012

II Taller de Postres Divertides a Balàfia :vam ver un Cupcakes

Uns 50 infants i les seves famílies van participar ahir al II Taller de Postres Divertides a Balàfia, organitzat per donabalàfia i la vocalia de la dona de l’ AVV., en aquesta ocasió vam realitzar un Cupcakes estil Magnòlia Bakery de Nova York, una Post ràpid, que vol dir una magdalena feta a casa, farcida i decorada manualment. El taller, en aquesta ocasió ens el va oferir la Jennifer, pels amics Jen, de  Lleida. Ella explica que es va posar a indagar en el món de la rebosteria i va descobrir un món de colors, de sabors, de tècniques i de gent apassionada per les galetes decorades, pels pastissos de 1,2,3,4 i fins a 5 pisos! cobertes i decorats en una infinitat d'idees amb una pasta que desconeixia anomenada fondant. O sigui que va posar fil a l'agulla i aprendre per si mateixa i poc a poc a obrir-se pas al món dels cupcakes, de les galetes decorades i els pastissos.
Us adjuntem la seva adreça de bloc per si el voleu visitar,  en aquest bloc  ensenya les meravelles que poden arribar a fer les mans d'una artista.
http://jensugarberry.blogspot.com.es/p/sobre-mi.html
Tots i totes “ens vam llepar els dits”