donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 13 d’abril del 2012

El diumenge 22 d'abril a Balàfia i Lleida Celebrem el dia Mundial de l' Activitat Física

Per la teva salut, mou-te
Vine  davant del Centre Cívic de Balàfia
 a les 10:00h

Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut (OMS) mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.
El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!
La proposta de la OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilenya Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundoque aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.
El Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya (PAFES) impulsa per tercer any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física el proper 6 d'abril de 2012. Atès que el Dia coincideix amb Divendres Sant, es proposa que els actes commemoratius es duguin a terme entre el 6 al 22 d'abril. Donabalàfia associació i l' AVV  Balàfia ens sumem a aquesta celebració i us convidem a passar  una estona amb nosaltres!
 En acabar sereu més saludables.