donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 2 d’abril del 2012

Nou canal web Observatori del Sistema de Salut . Pla de Salut de Catalunya 2012-2015


El Departament de Salut ha llançat un nou canal temàtic per al Canal Salut. Es tracta del portal web de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) www.gencat.cat/salut/observatori
Aquest lloc web posa a disposició dels gestors, professionals, investigadors i ciutadans  informació, dades i els productes elaborats per l’Observatori  per millorar el coneixement del sector salut i facilitar l'avaluació, el benchmarking i la presa de decisions.
Entre els principals productes hi trobareu:
·        Dades i estadístiques relatives a la salut de la població de Catalunya i l'ús de serveis sanitaris.
·        Dades obertes a la ciutadania sobre salut. 
·        La Central de Resultats que mesura, avalua i difon els resultats en salut i qualitat assolits pels diferents agents que integren el sistema sanitari.
·        Informe de Salut de Catalunya, publicació anual de referència sobre els aspectes rellevants en l'estat de salut i el sistema sanitari a Catalunya.
·        Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) que té com a objectius recopilar, validar, endreçar i difondre el coneixement generat, principalment, en el sistema sanitari de Catalunya, a partir de les múltiples experiències d'innovació que s'hi estan desenvolupant.
Recordeu que, a través de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) podeu  enviar les experiències innovadores en gestió que s’estiguin desenvolupant en el marc de la vostra organització.
Per fer-ho, heu d’emplenar el formulari que trobareu a la secció  Incloeu la vostra experiència i consultar iniciatives d’altres organitzacions a través del Repositori d’experiències innovadores.
El Canal Observatori serà el marc on s’hi inclouran l’Observatori de la Prescripció Farmacèutica i l'Observatori dels professionals, ambdós projectes de futura creació.
La unitat encarregada de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (OSSC) s’ubica a l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), que desenvoluparà els seus treballs i encàrrecs en el marc del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015.

** Si desitgeu rebre el butlletí de notícies Informatiu de l'Agència, ompliu el formulari de subscripció electrònica
Desplegament projectes TIC del Departament de Salut (versió reduïda 3') from Fundació TicSalut on Vimeo.