donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 d’abril del 2012

Celebrem el dia Mundial de l'Activitat Física el 22 d'abril amb la FESTA DE L'ESPORT I LA SALUT

Recorreguts de la Cursa Popular "Bonaventura Baldomà" i Caminades


Tingueu en compte  el següent:
    
* Realitzar Activitats amb diferents nivells d'exigència física,  es poden combinar segons el grau propi de la persona i de la condició física.
    
* És bo dividir l'activitat física en diversos, almenys,  tres dies a la setmana.
    
* Des de la perspectiva de la salut, fins i tot una petita quantitat d'activitat física regular és millor que cap en absolut.

Millorar la capacitat aeròbicaLa demanda física d'entrenament aeròbic es pot triar d'acord al nivell propi bàsic d'una persona, de la seva condició física i del seu objectiu. L'activitat física moderada durant almenys 2,5 hores a la setmana és suficient per als principiants i els que practiquen  l'activitat física per la seva  salut.

Els tipus d'activitats poden ser, per exemple, caminar costa amunt o pujar escales, córrer, esquí de fons, i aigua corrent. Jocs de raqueta i ràpid funcionament de jocs de pilota, així com exercicis aeròbics, activitats de grup que milloren la resistència.
L'entrenament aeròbic es desenvolupa la resistència cardiorespiratòria i promou la salut del cor, la circulació i els pulmons. El balanç de lípids en la sang i la glucosa millora, i l'activitat física també ajuda a controlar el pes.

Desenvolupar la força muscular i l'equilibri
A més d'entrenament aeròbic, una persona necessita l'activitat física que incrementa la força muscular i millora el balanç d'almenys dos vegades a la setmana. Es recomana que de 8 a 10 moviments que enforteixen els grups de músculs grans s'ha de realitzar, i que aquests moviments s'han de repetir de 8 a 12 vegades.La formació en un centre de fitness i l'entrenament de seqüència són adequats per a aquest propòsit. Jocs de pilota, patinar, ballar i desenvolupar la coordinació i l'equilibri. L'estirament regular ajuda a mantenir la flexibilitat.La recomanació per a la salut l'activitat física es basa en les directrius del PAFES,  Pla d' Activitat Física i Salut, Generalitat de Catalunya.  http://www.pafes.cat/