donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 3 d’abril del 2012

Resum de les Activitats programades per les nostres associacions al voltant del 8 de març 2012. Dia Internacional de la Dona.

En els pocs anys d'existència de la nostra associació,  hem fet nostra la promoció del progrés de la dona i la seva  condició. La DONA ha estat i te un paper decisiu en la construcció d'una societat plural i moderna. Hem concebut com a  nostra la missió en l'expansió del reconeixement dels drets de les dones, en la documentació de la realitat de la vida de les dones a Lleida, Catalunya i a tot el món.
Una de les nostres prioritats és estar amatents en el que és “cou”  en l'elaboració de polítiques globals en matèria d'igualtat de gènere i apoderament de les dones i assegurar que el treball de les institucions properes incorporin en totes les seves àrees una perspectiva de gènere, segons mandat de l’ l' ONU.
Les dones perdem en molts camps, malauradament és continua jugant en desavantatge, política, treball, esport, cultura... Per tant, nosaltres ens erigim en l’estendard,  ens obliguen les circumstàncies,  a tenir un paper crític, amb els i les nostres governs, les ONG i altres organitzacions internacionals i regionals, Europa, Unió Europea i els organismes de l' ONU.  No renunciarem a lluitar per  a promoure els drets de les dones i la igualtat de gènere.