donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Juanjo Garra a "Desafio Everest" amb Jesús Calleja : Tast

                                                                La Puja, cerimònia budista.


Per seguir a  http://juanjogarra.wordpress.com

Juanjo Garra torna cap al cim per excel·lència, com a “coach” de muntanya amb Jesús Calleja de Cuatro TV  i el seu "Desafiament Everest" , tercer programa d'aquestes característiques   amb aspirants a muntanyencs en condicions extremes.
Aquest intrèpid reporter  i el seu equip,   tornen  a posar-se al capdavant d'aquesta nova  edició del programa,   que com les altres, porta a gent corrent fins al límit de la seva capacitat física i mental.
"Desafiament Everest" ensenyarà a  10 "novells", sense l'ajuda d'oxigen complementari però amb les màximes condicions de seguretat possibles, les diferents tècniques de muntanya per portar-los a complir fites que semblaven irrealitzables, com coronar el Camp 3 de l'Everest, situat a 7280 metres d'altura, el lloc que assenyala la "barrera de la mort". Els expedicionaris hauran d'enfrontar a temperatures de -20 º C, suportar el mal d'altura i conviure amb l'estrès d'un rodatge carregat de tensió, imprevistos i perills. 
L' objectiu principal és demostrar que no cal posar-se límits en la vida, en res. Tot el que vulguem fer, cal fer-ho i saber trencar amb el que no ens agrada de les nostres vides. Després, l'aventura sempre té tres parts: la preparació i un bon treball previ, el conèixer a les persones, fer amics i endinsar-se en les cultures que et trobes, i finalment, aconseguir l'objectiu, encara que sense obsessionar ja que l'important és gaudir i divertir-nos. Nosaltres volem transmetre aquest bon rotllo i per això proposem a través de televisió a deu voluntaris que ja saben el que es trobaran: aventura, aventura i aventura. "Això no és cap bogeria", afirma amb rotunda serietat Jesús Calleja.
L'expedició de "Desafiament Everest" recorrerà el mític vall del Solu Khumbu, considerat un dels paisatges més extraordinaris del món, el bressol dels xerpes, els mítics homes dels cims    l’ ajuda dels quals serà indispensable per aconseguir la gesta.
            Jesús Calleja y Juanjo Garra. Desafío Extremo 2009. India Ladhk. Pico Sin Nombre.