donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dijous, 20 d’octubre de 2011

'Fruiturisme' i el Dia Mundial de la Dona Rural

Aitona "explota" el projecte 'Fruiturisme' en el marc del Dia Mundial de la Dona Rural en col.laboració amb el Departament d'Agricultura

 El Director General de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, ha participat, conjuntament amb la Directora del Institut Català de la Dona i l’Alcaldessa de Aitona en la presentació del Dia Mundial de la Dona Rural. Aquesta efemèride es  cel.lebra des de 1995 quan arrel de la Cimera Mundial de la Dona,
Fourth World Conference on Women Beijing September 1995, es va decidir instaurar aquesta efemèrides per posar en relleu l’important paper que juga la dona en el mon rural i fer-la coincidir pràcticament amb el dia 16 d’octubre, dia mundial de l'Alimentació, per recordar precisament l’estret lligam que hi ha antre l’activitat agrària i la producció d’aliments i la importància que te per la societat.
 En aquest sentit, Aitona, vol tenir presents aquest dos elements hi ha organitzat una jornada amb diverses activitats on hi han hagut des de una conferencia sobre “aliments imprescindibles per viure i ser feliç. Gust per la fruita d’Aitona”, una degustació de fruita i exposicions fotogràfiques sobre temes de cuina relacionats amb la fruita i fruita i dones rurals.
 Fourth World Conference on Women
Beijing Platform for Action