donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

diumenge, 23 d’octubre de 2011

Activitats per la Setmana Vinent

La setmana vinent, les nostres associacions, hem preparat tot un seguit d'activitats que esperem siguin del vostre interès, volem emmarcar-les en un homenatge a M.Aurèlia Capmany i Montserrat Roig en el vintè aniversari de la seva mort i tindrà lloc els propers dies 25, 26 i 28 d'octubre, al voltant del Centre Cívic del barri de Balàfia, Lleida.


Dia 25 octubre
18:15h.  Amb Ulls de Dona : Conferència a Càrrec de la Excma. Sra. Teresa Cunillera i Mestres,  des del 2008 és vicepresidenta primera del Congrés dels Diputats a Madrid


Dia 26  octubre a les 18:30h   Conte de la Padrina  
a càrrec de la Sra. Elena Garcia  
 “El Temps de les Castanyes i la Castanyera”
 Màgia són les arts, coneixements i pràctiques amb què es pretén produir resultats contraris a les lleis naturals conegudes valent-se de certs actes o paraules, o bé amb la intervenció d'éssers fantàstics. La màgia està considerada un art ocult que pretén produir efectes a partir d'elements sobrenaturals o de la natura. Hi ha una variant anomenada il·lusionisme, que es fonamenta en l'ús explícit de trucs i sovint en un llenguatge teatral.