donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 19 d’octubre del 2011

DIA 18 D'OCTUBRE : UNA TARDE PEL RECONEIXEMENT

ACTE INAUGURAL DE LES ACTIVITATS CÍVICO-FORMATIVES DELS CENTRES CÍVICS I LOCALS SOCIALS DE LLEIDA


En motiu d’agrair l’esforç a les entitats i persones, responsables d’organitzar tot el conjunt d’activitats que es realitzen en els centres cívics i locals socials de la ciutat i oberts a tota la ciutadania, ells i elles són  mereixedors de fer-los-hi un acte de reconeixement.
Per aquest motiu, és va preparar un esdeveniment molt emblemàtic al que va assistir nombroses persones, col.laboradors i col.laboradoes i una peça clau en la vertebració de l’inici de les activitats cívico-formatives d’aquest curs 2011-2012, que està organitzat pel conjunt d’entitats, que oferiu un ampli ventall de cursos, tallers i activitats, com a mostra i reflex de la vitalitat de la gent de Lleida.
La inauguració del curs, a l’auditori municipal Enric Granados, va seguir  el següent programa .
A les 19.45 h., el Sr. Jaume Magre, President de la Fundació Carles Pi i Sunyer, va realitzar la conferència inaugural; exposant en primícia els resultats encara inèdits del panel de recerca sobre les polítiques locals de participació ciutadana a Catalunya. 
Posteriorment, a les 20.15 h., vam gaudir d’una audició musical de l’ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL CONSERVATORI de Lleida, per a donar per inaugurat aquest curs formatiu en el que el món associatiu de la ciutat que treballa, participa, i es forma en el context del civisme i de l’educació.