donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 de juliol del 2023

LA NOVA JUNTA DE BALÀFIA ÉS UNA REALITAT

 La nova Junta Directiva de l’ AV Balàfia, escollida per unanimitat, és continuista en diferents sentits. Serà l’encarregada de continuar treballant per promoure les activitats al Centre Cívic de Balàfia, gràcies a la Paeria i continuarà fent actuacions comunitàries, fent xarxa en les diferents entitats del barri i en el context que ara ens toca viure.


Continuarà comptant amb importants lideratges de l’antiga junta i la incorporació de persones de diferents edats i diferents perfils del nostre veïnatge. Així, es renova la Presidència, s’afegeix una vicepresidència i una sotssecretària. Seran 7 els càrrecs unipersonals. Hi haurà 7 vocalies formades per 11 persones responsables, cadascuna tindrà el seu grup de treball. Tot per quatre anys. Algunes de les persones activistes socials vinculats a la vida associativa i d’altres s’estrenen en aquest món.



Aquesta nova Junta ens donarà una mirada més àmplia i actual, és un projecte d’innovació social. Incorpora persones que han estat treballant en altres entitats socials. Incorporem una mirada interseccional i més diversitat, nosaltres creiem que  molt important per a forjar més complicitat al barri, i que ens ha d’ajudar a treballar per Balàfia i amb Balàfia i que ha de forjar nous lideratges”. Donem importància a la incorporació de més equitat en la junta amb l’increment de més dones.


Al començament del mandat volem arrencar amb un aplaudiment com a mostra  d’ agraïment per la dedicació i coratge del per totes les persones que ens han precedit, per les companyes i companys que han traspassat; dones i homes que han donat el seu temps, el seu talent i han deixat la seva empremta a l’ associació veïnal de Balàfia. Totes elles han fet possible que l’associació en tingui més de 50. I per això tenim molta responsabilitat per a seguir el seu llegat! Totes i tots portem el barri al cor.

GRÀCIES