donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 3 de juliol del 2023

"DONES QUE INSPIREN BALÀFIA" Joves Talents de Balàfia reben premi !! Ares Parra, Paula Trujillo i Eloy Uceda Estudiants de l' Institut Torre Vicenç. MOLTES FELICITATS!

 Ares Parra, Paula Trujillo i Eloy Uceda Estudiants de l'Institut Torre Vicenç.

LA GENT DE BALÀFIA ESTEM MOLT ORGULLOSES DE VOSALTRES!

El passat dissabte 10 de juny en la 10a Edició mSchools, esdeveniment del MWC Barcelona 2023, el MWC és l'esdeveniment més gran i influent per a l'ecosistema de connectivitat a nivell mundial, l'alumnat de 3r d'ESO de l'Institut Torre Vicens del barri de Balàfia, va exposar el projecte de geolocalització "Dones que inspiren Balafia" una ruta pels carrers del barri que és presentarà i realitzarà en els actes de la Festa Major d'agost en honor a Sant Bartomeu.
🏆Aquest projecte va obtenir el primer premi en la modalitat MHM (Mobile History Map) de Secundària. Per aquest motiu, aviat es rebrà al centre un dron 4k i una taula intel·ligent.
Apunteu-vos el dia que el presentarem i portarem a terme la ruta esmentada amb el valor afegit que hi haurà les seves protagonistes en viu i directe, en una jornada especial que tindrà el dia 18 d'agost a partir de les 18:00h amb 2 sortides, una del Centre Cívic de #Balàfia i l' altra de la Plaça Dolors Piera.
Des de l' AV Balàfia i DonaBalàfia els felicitem per la iniciativa i els hi agraïm la seva inspiració. Moltes felicitats a tots els alumnes d'aquest grup i en especial als seus autors, Ares Parra, Paula Trujillo i Eloy Uceda.
Enhorabona, campiones i campió!