donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 13 de març del 2023

Què diuen les dones del món al 67 període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona de Nacions Unides (CSW67)?

La importància de participar en aquesta trobada per a totes les dones 

“La innovació i el canvi tecnològic, i l'educació a l'era digital per assolir la igualtat de gènere i l'apoderament de totes les dones i les nenes”. 

Des del CNDC us informem que el 67 període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona de Nacions Unides (CSW67), es durà a terme en format virtual i presencial del 6 al 17 de març a Nova York. Aquest any, el tema principal tracta de la Innovació i canvi tecnològic, i educació en l'era digital per aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de totes les dones i nenes.

Com sabeu, el CNDC té estatus consultiu especial amb el Consell Econòmic i Social (ECOSOC) i, per tant, un nombre limitat de representants assistirà a les reunions que s’hi realitzaran presencialment. Paral·lelament, hi ha la possibilitat d’assistir de manera virtual a les sessions organitzades al NGO CSW67 Fòrum: per poder participar, telemàticament i/o presencialment, als esdeveniments organitzats al Fòrum de les ONG és imprescindible registrar-se a la plataforma virtual (adjuntem document ‘Guia registre Fòrum NGOCSW67’). 

 

Us informem que el CNDC realitzarà un acte paral·lel híbrid al NGO CSW67 Fòrum, a Nova York, el dia 14 de març a les 11.00 h -horari NY-  (16.00 h, horari Barcelona): “Bretxa digital i resistències feministes a la Internet”. Us podeu inscriure a l’acte accedint a la plataforma virtual, prèvia registració (veure Guia) o clicant aquest enllaç: 

 

https://gencat.zoom.us/j/92899538697?pwd=RnN5ZUdKczQ0YUc3T0IrUHh0eXFnQT09

Meeting ID: 928 9953 8697 

Passcode: 217923 

 

Adjuntem el programa de l'acte. 

Per a qualsevol informació o aclariment, podeu adreçar-vos a aquest correu: cndc@gencat.cat 

Moltes gràcies