donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 21 de març del 2023

ANÒNIMES. PROJECTE DEL CASAL DE LA DONA DE LLEIDA PER AL RECONEIXEMENT A LA TRAJECTÒRIA DE LES DONES ACTIVISTES SOCIALS

 MOLTES FELICITATS DOLORS!!

El reconeixement de les persones i dels seus sabers resulta una qüestió determinant si volem mirar cap al futur. La gent que ha treballat en construir barris i ciutats transformadores en un moment o altre ha d' arribar el reconeixement, per part del veïnat i per part de les institucions, és el cas de la Dolors Comes Saureu. 

La desigualtat social, la lluita per a les millores en tots els àmbits i les diferents demandes i necessitats marquen la feina diària a les entitats veïnals, que de manera conjunta i compartida amb els diferents membres de les associacions és treballa i és fa mans i mànigues per a revertir les mancances. Aquesta perspectiva dona que el mateix reconeixement es plantegi també en el marc de les institucions, no solament del veïnatge i del voluntariat. Ella ha estat i és mirall i exemple per a que les i els futurs activistes socials aprenguin i desenvolupin el seu treball. MOLTES GRÀCIES DOLORS!