donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 29 d’abril del 2017

SI MATINEU ENCARA US PODEU INSCRIURE A LA FESTA DE L'ESPORT I LA INCLUSIÓ:35a CURSA DE BALÀFIA-AREMI

35a CURSA BALAFIA-AREMI I SUPERCURSES PER LA PARÀLISI CEREBRAL DIUMENGE, 30 D’ABRIL DES DE LES 9.30 DEL MATÍ 
FINAL DE FESTA AL MIGDIA AMB EL CLUB SUPER 3

    I tu, amb qui corres?.
 És l’eslògan d’una cursa que a més de ser puntuable per la Lliga de Ponent és decididament inclusiva perquè promou l’esport per a tothom.
MÉS de 2.000 persones inscrites en les diferents proves: cursa de 10-5-1km. Caminada i SUPERCURSES “The Family Run”
Lleida, diumenge 30 d’abril al barri de Balàfia, des de les 9.30 del matí en que comença la cursa de 10 i 5 km, se succeiran les diferents proves esportives en que pot participar-hi tothom. Una jornada en que es combinaran esport, inclusió i solidaritat a benefici d’AREMI, que es dedica des de fa més de 40 anys a treballar amb i per a les persones amb Paràlisi Cerebral de les comarques de Lleida.

Els runners que volen fer marca per la Lliga de Ponent, 5 o 10 kilòmetres, persones amb mobilitat reduïda o be en cadira de rodes que tenen en aquesta cursa una opció absolutament inclusiva, ja que s’hi inclouen categories especials: Mobilitat reduïda, cadira de rodes manual amb o sense acompanyant, elèctrica... i amb les SÚPERCURSES, que ja l’any passat van ser un èxit a Lleida i repeteixen enguany la formula en que els més petits comencen la prova sols i recullen els seus pares per arribar junts a la meta.
La jornada inclou activitats paral·leles per grans i petits, proves de sensibilització com la que s’organitza en l’espai AREMI, en que nens i nenes sense discapacitat podran fer una mini cursa asseguts en una cadira de rodes... I tot amb un fi de festa espectacular amb un espectacle dels personatges del Club SUPER 3.
Per potenciar aquesta inclusió i aquesta voluntat de córrer amb i per algú, les autoritats que ens acompanyaran faran el recorregut de la cursa d’un kilòmetre acompanyant una persona d’AREMI en cadira de rodes. Això serà a les 11 del matí.
 Durant la jornada es presentarà la postuxapa a benefici de la Paràlisi Cerebral. TOTS els beneficis de la Cursa Balàfia-AREMI i les SUPERCURSES aniran destinats a activitats i programes d’AREMI.

AGRAÏM ALS I LES VOLUNTÀRIES EL SEU TREBALL DESINTERESSAT.
ALS PATROCIONADORS LA SEVA AMABILITAT
I A TOTA LA GENT  LA SEVA PARTICIPACI